Lidhuni me ne

Monitoroni shëndetin e të dashurve tuaj

Keni menduar ndonjëherë ta ndani gjendjen tuaj shëndetësore me doktorin tuaj? Doni të mbani nën vëzhgim shëndetin e prindërve ose të dashurve tuaj?

Informacioni i marrë nga Tidda AI mund të aksesohet në platformën tonë të Monitorimit të Shëndetit në Distancë. Me sekonda ju u jepni akses të sigurtë kujdestarit tuaj duke i lejuar atyre të ndjekin pamjen e shëndetin tuaj vazhdimisht dhe në kohë-reale.

Tidda është një asistente artificiale e shëndetit gjithmonë pranë jush. Ajo i përgjigjet pyetjeve tuaja dhe ju jep një pasqyrim të shëndetit tuaj nepërmjet orës Ora e zgjuar Tidda. Ju mund ta shkarkoni Tiddën në Google App Store.

Lexoni më shumë

Pse të zgjidhni orën
Ora e zgjuar Tidda?!

Produkti i ri i 2019 Ora e zgjuar Tidda gjenerata 1 është një orë fitnesi kundra ujit me një shumëllojshmëri karakteristikash.Asistente me zë

Ora e zgjuar Tidda punon me aplikacionin mobile Tidda AI.
Pyeteni asistenten tuaj të shëndetit se si jeni, vendosni qëllime për shëndetin dhe merrni raportin e pasqyrimit të shëndetit tuaj me komandën e zërit tuaj

Ekran HD 1.3

Ekran i madh dhe numra të qarta e bëjnë këtë orë praktike për tu përdorur nga çdo moshë.
I ri apo i moshuar, do ta dashuroni lexueshmërinë dhe lehtësimin e të paturit një gjurmues inteligjent në kyçin tuaj

Lëvizshmëri të gjithëanshme

Sports mode për të regjistruar ushtrimet tuaja në kohë.
Matni dinamikën e rrahjeve të zemrës dhe numrat e hapave në sport mode

Menaxhuesi inteligjent i shëndetit

Tidda AI mbledh dhe analizon të dhënat tuaja të aktivitetit fizik. Progresi është analizuar dhe trajnuar për rekomandimet inteligjente që ju lejon juve të merrni dhe të qëndroni të shëndetshëm.

Njihuni me Ora e zgjuar Tidda

Ora e zgjuar Tidda vjen në ngjyrën Lejla, Blue, e Zezë dhe e Kuqe.

Karakteristikat

Tensioni i Gjakut, Monitorimi i Rrahjeve të Zemrës, Monitorim i Gjumit, Pedometer (Hapat, Distanca, Kaloritë), Oksigjeni i Gjakut, Njoftimet e Rrjeteve Sociale, Kujtim për Telefonatë dhe shumë të tjera

Rrahjet e Zemrës

Ne mbështetemi tek sensori FPG (Fotoplethysmografia) që përdor një teknologji të bazuar në dritë për të kuptuar qarkullimin e gjakut dhe rrahjet e zemrës

Tensioni i Gjakut

Tensioni i gjakut matet gjithashtu duke u bazuar në sensorin optik. Një vonesë në kohë midis dy sinjaleve të ndryshme merret për të llogaritur të dyja sys dhe dia

Oksigjeni në Gjak

Ngopja me oksigjen është thyesë e [oksigjenit]-ngopja relative e hemoglobinës me hemoglobinën totale. Niveli normal i oksigjenit në gjak konsiderohet 95-100%

Monitorimi i Gjumit

Përcaktoni cilësinë e gjumit bazuar në gjatësinë e gjumit, duke pasur parasysh një vlerësim të cilësisë së gjumit

Pedometër

Regjistroni hapat, distancën, kaloritë dhe ciklin e krahasimit të të dhënave për të kuptuar statusin tuaj të përditshëm të ushtrimeve

Përditësime Ditore

Regjistron parametrat e shëndetit tuaj në kohë reale dhe ju lejon të kuptoni të dhëna specifike ndërkohë që jeni në lëvizje